Λεκανίδη 18, Άγιος Δημήτριος Νότια Προάστια

Σπουδές

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατέχω άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου (αρ. άδειας: 7436/11)

Έχω ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα « Προαγωγή Ψυχικής Υγείας-Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών».

Έχω εξειδικευτεί στην Συστημική Υπαρξιακή Ψυχοθεραπευτική προσέγγιση στο εκπαιδευτικό θεραπευτικό Ινστιτούτο «Αντίστιξη» το οποίο είναι διαπιστευμένο κέντρο από την Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος (ΕΕΨΕ) και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ψυχοθεραπείας (European Association of Psychotherapy-EAP).

Studies

Εργασιακή Εμπειρία

Από το 2017 εργάζομαι ως ψυχολόγος στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καισαριανής παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου.

Από το 2013 έως το 2016 εργάστηκα ως ψυχολόγος στην ΜΚΟ «Κλίμακα». Η «Κλίμακα» είναι ένας Μη Κυβερνητικός Οργανισμός που ιδρύθηκε το 2000 με δραστηριότητες που στοχεύουν τόσο στην διάθεση υπηρεσιών ψυχικής υγείας όσο και στην υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής ενσωμάτωσης ευάλωτων ομάδων πληθυσμού. Προσφέρει υπηρεσίες ιατρικές, ψυχοκοινωνικές, ειδικής υποστήριξης και φροντίδας σε άτομα και ομάδες ευπαθείς με πολλαπλά προβλήματα που χρήζουν συστηματικής και ολοκληρωμένης παρέμβασης.

Ως ψυχολόγος έχω στο παρελθόν συνεργαστεί με ποικίλα πλαίσια ψυχικής υγείας όπως το τμήμα βραχείας νοσηλείας της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, το Οικοτροφείο Καλλίπολης του Δήμου Βύρωνα, το Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι,  ο οποίος παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα που πάσχουν από καρκίνο, το Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων της Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», την Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών μελετών «Κ.Ημ.Α», το Κέντρο Πρόληψης Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών, ΟΚΑΝΑ «Προνόη».

Στο παρελθόν έχω συνεργαστεί για τρία συναπτά έτη με την Α΄ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου και το ΕΠΙΨΥ για το συντονισμό της εκπαιδευτικής ομάδας του ετήσιου μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου «Κλινικής Ψυχοπαθολογίας».

Επίσης, στα πλαίσια της δια βίου μάθησης παρακολουθώ εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια στον τομέα της παιγνιοθεραπείας (της θεραπείας μέσω της τέχνης και του παιχνιδιού), όπως επίσης συνέδρια και σεμινάρια σε διάφορους τομείς της ψυχικής υγείας.